• Ua molia e Baker Hughes fuafuaga tau atinae

Ua molia e Baker Hughes fuafuaga tau atinae

638e97d8a31057c4b4b12cf3

O le kamupani malosi a le lalolagi o Baker Hughes o le a faatelevaveina fuafuaga tau atinae i totonu o lana pisinisi autu i Saina e faʻalautele atili ai le gafatia o maketi i le tamaoaiga lona lua o le lalolagi, e tusa ai ma se ofisa sinia o kamupani.

"O le a matou agaʻigaʻi i luma e ala i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e sili atu ona fetaui ma le manaʻoga tulaga ese i le maketi a Saina," o le tala lea a Cao Yang, sui peresitene o Baker Hughes ma le peresitene o Baker Hughes Saina.

“O le naunautaiga a Saina e faamautinoa le saogalemu o le malosi faapea foi ma lana tautinoga i le suiga o le malosi i se faiga faatulagaina lelei o le a aumaia ai le tele o avanoa pisinisi i pisinisi mai fafo i vaega talafeagai,” o le tala lea a Cao.

Baker Hughes o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina lona gafatia o le sapalai i Saina aʻo taumafai e faʻamaeʻaina auaunaga e tasi mo tagata faʻatau, lea e aofia ai le gaosiga o oloa, gaosiga ma le faʻaleleia o taleni, na ia faʻaopoopoina.

A o faʻaauau pea le faʻamaʻi COVID-19, o loʻo i lalo o faʻalavelave faʻapisinisi ma sapalai filifili ma o le puipuiga o le malosi ua avea ma luʻitau faanatinati mo le tele o tamaoaiga i le lalolagi.

O Saina, o se atunuu e mauoa le koale ae o se tulaga maualuga foi o le faalagolago i le suauu ma le kesi faanatura faaulufale mai, na tetee atu i suega e faʻafefe lelei ai le aʻafiaga o tau o le malosi faavaomalo i nai tausaga ua tuanaʻi, fai mai tagata popoto.

Na ta'ua e le Pulega o Malosiaga Malosi'i ua si'itia le fa'aogaina o le malosi o le atunu'u i le sefulu tausaga ua tuana'i ma le fua faatatau o le ola lava ia e sili atu i le 80 pasene.

Ren Jingdong, sui ulu o le NEA, na fai mai i se fonotaga a le aufaasālalau i autafa o le 20th National Congress of the Communist Party of China talu ai nei e faapea o le a tuuina atu e le atunuu le taʻaloga atoa i le koale e avea ma maa paleni i le faʻafefiloi o le malosi ao faʻaleleia le suauu. ma su'esu'e ma atina'e kesi fa'alenatura.

O le sini o le siitia lea o le malosi o le gaosiga o le malosi faaletausaga i luga atu o le 4.6 piliona metric tone o koale masani i le 2025, ma o le a fausia e Saina se faiga mama mama e aofia ai le malosi o le matagi, malosiaga o le la, hydropower ma le malosi faaniukilia mo se taimi umi. fai mai.

Fai mai Cao, ua molimauina e le kamupani le faateleina o le manaoga i Saina mo tekinolosi sili atu ma auaunaga i le vaega fou o le malosi e pei o le puʻeina o le carbon, faʻaaogaina ma le teuina (CCUS) ma le hydrogen lanumeamata, ma i le taimi lava e tasi, o tagata faʻatau i fale gaosi malosi masani - suauu ma kesi faanatura-e mana'o e gaosia le malosi i se faiga e sili atu ona lelei ma lanu meamata a'o fa'amautu sapalai malosi.

E le gata i lea, o Saina e le gata o se maketi taua mo le kamupani, ae o se vaega autu foi o lana sapalai o le lalolagi atoa, o le tala lea a Cao, ma faaopoopo atu o le laina pisinisi a Saina e maua ai le lagolago malosi i oloa a le kamupani ma gaosiga o meafaigaluega i le vaega fou o le malosi, ma le o lo'o taumafai le kamupani e tu'ufa'atasia loloto atu i le laina fa'apisinisi a Saina i le tele o auala.

"O le a matou faʻalauteleina le faʻaleleia o la matou pisinisi autu i le maketi i Saina, faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega e faʻaleleia ai galuega ma faʻalautele atili i tuaoi fou o tekinolosi malosi," o lana tala lea.

O le a faʻamalosia e le kamupani lona gafatia e tuʻuina atu oloa ma auaunaga e manaʻomia e tagata Saina, ma faʻaleleia atili le gaosiga ma le faʻatauvaʻa i le gaosiga ma le faʻaogaina o le malosi, o lana faʻaopoopo mai lea.

O le a taulaʻi atu i le teufaafaigaluegaina i vaega o alamanuia o loʻo i ai le tele o manaʻoga mo le puleaina ma le puipuia o le carbon carbon i Saina, e pei o le maina, gaosiga ma pisinisi pepa, o le tala lea a Cao.

O le a faʻapipiʻiina foi e le kamupani le tele o tupe faavae i le faʻatupuina o tekonolosi malosi mo le decarbonization i le malosi ma alamanuia vaega, ma faʻalauteleina le atinaʻeina ma le faʻatauina o na tekinolosi, faʻaopoopo Cao.


Taimi meli: Tes-06-2022