• O le ogatasi ma tulaga maualuga o tulafono tau fefaatauaiga a le lalolagi ua faamamafaina

O le ogatasi ma tulaga maualuga o tulafono tau fefaatauaiga a le lalolagi ua faamamafaina

4

E foliga mai o le a faia e Saina se auala e sili atu ona mataala e ogatasi ma tulaga maualuga faavaomalo o tamaoaiga ma tulafono tau fefaʻatauaʻiga, faʻapea foʻi ma le faia o le tele o sao i le faʻavaeina o tulafono fou o le tamaoaiga faʻavaomalo e atagia ai aafiaga o Saina, e tusa ai ma tagata atamamai ma taʻitaʻi pisinisi.

O ia taumafaiga e le gata o le a faʻalauteleina ai le ulufale atu i maketi ae faʻaleleia atili ai le tauvaga talafeagai, e fesoasoani ai i le tulaga maualuga o le tamaoaiga o le lalolagi ma fefaʻatauaʻiga felagolagomai ma faʻafaigofie le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, na latou fai mai ai.

Na latou faia lea fa’amatalaga ona o le fa’atupula’ia a le atunu’u mo le lumana’i o lo’o fa’amoemoe e avea ma mataupu vevela i fonotaga e lua o lo o lumana’i nei, o fonotaga fa’aletausaga a le National People’s Congress ma le National Committee of the Chinese People’s Political Consultative Conference.

"Faatasi ai ma suiga i totonu o le atunuu ma tulaga faava o malo, Saina e tatau ona faatelevaveina le alignment ma tulaga maualuga faava o malo tulafono tau tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga, e faʻavaeina se siosiomaga sili atu le manino, saʻo ma vaʻaia pisinisi e faʻatumauina le malae taʻalo mo faʻalapotopotoga uma maketi," o le tala lea a Huo Jianguo, sui ta'ita'ifono o le Sosaiete a Saina mo Su'esu'ega Fa'alapotopotoga o Fefa'ataua'iga a le Lalolagi.

Hefai mai e manaʻomia le tele o mea mataʻutia e ausia ai lea faʻamoemoe, aemaise lava i le soloia o faiga e le o gatasi ma le faʻaleleia o le tau o pisinisi ma le faʻalauteleina o faʻalapotopotoga faʻapitoa e oʻo atu i tulaga maualuga faʻava-o-malo ae fetaui ma manaʻoga o Saina.

Lan Qingxin, o se polofesa i le Academy of China Open Economy Studies o le Iunivesite o Pisinisi Faava o Malo ma le Tamaoaiga, fai mai o Saina ua faamoemoe e faalautele le ulufale atu i maketi mo tagata mai fafo teu tupe i le vaega o auaunaga, faamatuu atu se lisi le lelei a le atunuu mo fefaatauaiga i auaunaga, ma atili ai. tatala le vaega tau tupe.

O Zhou Mi, o se tagata suʻesuʻe sinia i le Chinese Academy of International Trade and Economic Cooperation, fai mai e ono faatelevaveina e Saina ana suʻesuʻega i sone o fefaʻatauaʻiga saoloto, ma suʻesuʻe tulafono fou i vaega e pei o le tamaoaiga numera ma fesoʻotaʻiga maualuga o atinaʻe.

O Bai Wenxi, o le tama'ita'i sili o le tamaoaiga i le IPG Saina, na fa'amoemoe o le a fa'aleleia e Saina le fa'aleleia atili o faiga fa'alotoifale mo le aufaipisinisi mai fafo, fa'aitiitia tapula'a o le umiaina mai fafo, ma fa'amalosia le matafaioi a FTZ e avea ma fa'avae tatala.

O Zheng Lei, o le tamaʻitaʻi sili o le tamaoaiga i le Glory Sun Financial Group, na fautua mai e tatau ia Saina ona faʻamalosia fefaʻatauaʻiga ma fefaʻatauaʻiga sootaga ma atunuʻu atinaʻe ma faʻagasolo le fausiaina o le Belt and Road Initiative, aʻo faʻaogaina le vavalalata faʻafanua i le va o le Hong Kong Special Administrative Region ma Shenzhen, Guangdong Province, e fa'ata'ita'i i suiga ma fa'alapotopotoga fa'apitoa e iloilo ai faiga a atunu'u atia'e i totonu o le sone fa'apitoa tau tamaoaiga a Shenzhen, a'o le'i faia fa'ata'ita'iga i isi nofoaga.

E tusa ai ma le saunoaga a Enda Ryan, le sui peresitene sinia o le kamupani tele a Peretania o le Reckitt Group, o le naunautaiga o le malo o Saina e faʻamalosia le toe fuataʻiga ma le tatalaina o loʻo manino, lea e faʻamalosia ai malo o itumalo e faʻaauau pea le faʻaleleia o faiga faʻavae ma auaunaga i le aufaipisinisi mai fafo, ma e oʻo lava i nisi o aʻoaʻoga. tauvaga i totonu o itumalo.

"O loʻo ou tulimatai atu i faiga e faʻalauiloa ai le taliaina faʻavaomalo faavaomalo i faʻamaumauga R & D, resitalaina o oloa, ma suʻega o oloa faʻaulufale mai i vasega e lua o loʻo lumanaʻi," o lana tala lea.

Ae ui i lea, na faʻamamafaina e le au suʻesuʻe o le faʻalauteleina o le tatalaina e le faʻapea na o le faʻaaogaina o tulafono mai fafo, tulafono faatonutonu ma tulaga faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le mafaufauina o le tulaga faʻapitoa o le atinaʻe a Saina ma le mea moni o le tamaoaiga.


Taimi meli: Mati-04-2022