• O kamupani va'a i le lalolagi e fa'ateleina le fa'aleleia i Saina

O kamupani va'a i le lalolagi e fa'ateleina le fa'aleleia i Saina

 

Saunia e ZHU WENQIAN ma ZHONG NAN |SINA I ASO FA'ASA |Fa'afouina: 2022-05-10

Ningbo-zhoushan uafu 07_0

Ua fa'asa'oloto e Saina le faiga fa'atauga i le gataifale mo le felauaiga o koneteina fefa'ataua'iga i fafo i le va o uafu i totonu o Saina, ua mafai ai e kamupani tetele fa'atau oloa mai fafo e pei o le APMoller-Maersk ma le Orient Overseas Container Line ona fuafua malaga muamua i le fa'ai'uga o lenei masina, fai mai le au su'esu'e i le Aso Gafua.

O le gaioiga e faʻamaonia ai le naunau o Saina e faʻalautele lana faiga faʻavae, latou fai mai.

I le taimi nei, o le komiti faʻafoe a le Shanghai's Lin-gang Special Area of ​​China (Shanghai) Pilot Free Trade Zone na fai mai i se fonotaga a le au tusitala i le Aso Gafua e faapea o Saina o le a faʻalauiloaina se faʻatautaia fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga o uta uta uta.

E ui i le lavelave o tulaga faʻavaomalo ma tuʻuina atu le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19, o le Yangshan Special Comprehensive Bonded Zone i Shanghai na faʻamalosia pisinisi e toe amata le gaosiga, ma o pisinisi i totonu o le sone faʻatasi ua sologa lelei i le kuata muamua, o le tala lea a le komiti.

“O le auaunaga fou (mo le felauaiga o pusa oloa mai fafo i le va o uafu i totonu o Saina) ua faamoemoe e fesoasoani e faaitiitia le tau o oloa mo le au faatau atu i fafo ma le au faaulufaleina mai, faaleleia le fua faatatau o le faaaogaina o vaa container, ma faaitiitia ai le malosi o felauaiga i se tulaga patino, ” o le tala lea a Zhou Zhicheng, o se tagata suʻesuʻe i le Beijing-based China Federation of Logistics and Purchasing.

O Jens Eskelund, o le sui sili o Saina o le kamupani vaʻa Danimaka ma logistics AP Moller-Maersk, fai mai o le faʻatagaga mo vaʻavaʻa mai fafo e faʻatautaia faʻasalalauga faavaomalo o se tala fiafia tele ma faʻatusalia se laʻasaga moni mo kamupani mai fafo i Saina i le ausiaina o avanoa maketi i luga o tuutuuga.

“E fa'ataga fa'ava-o-malo le fa'aleleia atili o auaunaga, ma tu'uina atu i tagata fa'atau le tele o fetu'una'iga ma filifiliga mo a latou uta.O loʻo matou saunia le uta muamua i Yangshan terminal i Shanghai, faʻatasi ai ma le Lin-gang Special Area Administration ma isi paaga talafeagai, "o le tala lea a Eskelund.

Asia Shipping Certification Services Co Ltd o lo'o fa'amautu i Hong Kong, ua fa'amaonia aloa'ia e fa'atino galuega su'esu'eina va'a fa'aletulafono i totonu o le Lin-gang Special Area e avea ma ofisa muamua e asiasia e le'o tu'ufa'atasia i le atunu'u o Saina.

Ia Mati ma Aperila, o le averesi o koneteina i aso taʻitasi i Yangshan terminal na oʻo i le 66,000 ma le 59,000 luasefulu-futu iunite tutusa poʻo TEUs, taʻitasi faʻamaumauga mo le 90 pasene ma le 85 pasene, i le faasologa, o le averesi tulaga vaaia i le kuata muamua.

“E ui i le toe tulaʻi mai talu ai nei o mataupu COVID-19 i le lotoifale, o gaioiga i taulaga ua fai si mautu.Faatasi ai ma le tele o kamupani e toe amata a latou pisinisi i le faaiuga o Aperila, o loʻo vaʻaia le faʻaleleia atili o galuega i lenei masina, ”o le tala lea a Lin Yisong, o se ofisa o le Lin-gang Special Area Administration.

E oʻo mai i le Aso Sa, 193 kamupani o loʻo galulue i le Yangshan Special Comprehensive Bonded Zone, poʻo le 85 pasene o le aofaʻi, ua toe faʻaauau galuega.E tusa ma le afa o le aofaʻi o tagata faigaluega o loʻo galulue i le sone faʻatasi na taunuʻu i latou fale faigaluega faaletino.

"O le a fesoasoani le faiga o le piggyback i le gataifale e faʻamalosia le gafatia o le faʻaogaina, faʻaleleia le lelei ma tuʻuina atu le tele o avanoa pisinisi mo kamupani i le lalolagi e faʻalautele atili ai a latou maketi i Saina," o le tala lea a Bai Ming, sui faatonu o suʻesuʻega maketi faavaomalo i le Chinese Academy of International Trade and Economics. Felagolagomai.

“O le gaioiga e sili atu le alualu i luma nai lo faiga faʻavae i luga o le gataifale o loʻo faʻatinoina i nisi o atunuu.O le tele o tamaoaiga e pei o le Iunaite Setete ma Iapani e leʻi tatalaina felauaiga i gataifale mo kamupani vaʻa i le lalolagi, "o le tala lea a Bai.

O le aofaʻi o oloa faaulufale mai a Saina ma auina atu i fafo na siitia le 1.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i se faamaumauga 32.16 trillion yuan ($4.77 trillion) i le tausaga talu ai, e ui i le paʻu i le lalolagi atoa i uta ona o le faʻamaʻi.


Taimi meli: Me-11-2022