• Ua fa'aopoopoina e Jinjiang Shipping se tasi auaunaga a Asia i Sautesasae Fangcheng muamua LNG ua saunia mo va'a faavaomalo

Ua fa'aopoopoina e Jinjiang Shipping se tasi auaunaga a Asia i Sautesasae Fangcheng muamua LNG ua saunia mo va'a faavaomalo

Jinjiang_SE_Asia

Amata mai le aso 1 Iuni, o le a valaau le auaunaga fou i taulaga Saina o Shanghai, Nansha, ma Laem Chabang, Bangkok ma Ho Chi Minh i Thailand ma Vietnam.

Na amataina e le Jinjiang Shipping auaunaga i Thailand i le 2012 ma le auaunaga i Vietnam i le 2015. O le auaunaga fou a Shanghai-Thailand-Vietnam o le a mafai ai ona faʻamalosia le gafatia o auaunaga a le kamupani mo le itulagi o Asia i Sautesasae.

Fangcheng_Gas_Terminal

O loʻo i le vaega lona lima o le faʻaogaina o le taulaga o Fangcheng, o le moega o loʻo i le 260 mita le umi, faʻatasi ai ma le faʻatulagaina o le gafatia faʻaletausaga o le 1.49m tone, ma mafai ona faʻatautaia le 50,000 cu m LPG carriers ma luga atu i le 80,000 cu m LNG carriers.

O le fa'amoemoe e ofi ai le va'a muamua o lo'o fu'a mai fafo ia Iuni.

 

O lagona le lelei na faʻaosoina e Covid ma le paʻu o le tamaoaiga mai taua o loʻo afaina ai le maketi o le talepeina.O lo'o totogia e le au toe fa'aaogaina ni tau maoa'e mo va'a fa'ai'u o le ola i lenei tausaga, peita'i ua pa'u tau e tusa ma le $50 i le suiga mama talu mai le fa'ai'uga o Ramadan.

O le pa'u e fa'atatau, peita'i.O nei tau o lo'o i luga a'e o le averesi.

O tupe i lalo ifo o le konetineta ua leiloa le taua i le tala ma ua paʻu le maketi o oloa ua faʻalavelaveina le au toe faʻaaogaina, e tusa ai ma le GMS, le faʻatau tupe sili ona tele i le lalolagi o vaʻa faʻaumatia.O nei atina'e, na fa'atapula'aina e le pa'u tele o tau o ipu uamea, ua fa'aletonu ai le au fa'atau fa'ai'uga ma e itiiti ni fefa'ataua'iga na faia i aso talu ai nei.

O Turkey, na o le pau lea o le maketi toe faʻaaogaina o faʻamatalaga i fafo atu o le subkonetineta, ua oʻo i se "pa'ū le mafuatia" talu ona maeʻa Ramadan i le tausamiga masani o le Eid al-Fitr, na taʻua e GMS.O le Turkish lira na faʻaauau pea ona paʻu i le tala, faʻatasi ai ma le au faʻatau a Turki o loʻo taofiofia pe a feagai ma isi pa'ū e foliga mai i lenei vaiaso.

"Matou te faʻamoemoe o le maketi a Turki e mou atu (aemaise lava i se taimi puʻupuʻu) mo soʻo se isi lava mea nai lo le toe faʻaaogaina o iunite o loʻo folau mai vai o le EU e leai se filifiliga," o le tala lea a GMS.

O tau fa'ailoa a le kamupani o lo'o ta'imua ai Initia ae ua fa'amaluluina, o va'a koneteina e $660, va'a i le $650, ma va'a e $640.O tagata fa'atau a Pakisitana e tusa ma le $10 tala i lalo o le laupapa, o le tala lea a le GMS, fa'atasi ai ma le au fa'atau a Bangladesh i lalo i le isi 10. O tau a Turki e tusa ma le $330, $320 ma le $310 mo ituaiga va'a e tolu.


Taimi meli: Me-19-2022